Devojčicu očuh pretukao nasmrt, pa slagao da je pala sa terase: Preokret tragedije kod Negotina

Autor: Republika

Hronika

28.05.2019

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran A. (29) priznao je da je nasmrt pretukao svoju pastorku trogodišnju L. F. u selu Prahovo kod Negotina, saznaju Novosti. Nakon toga on je, kako se sumnja, inscenirao da je devojčica pala sa terase.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zoran je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Trogodišnja devojčica Luna F. poginula je juče u zoru kad je pala sa neograđene terase porodične kuće u mestu Prahovo kod Negotina! Okolnosti pod kojima je dete nastradalo još se ispituju, s obzirom na to da ima dosta nelogičnosti.

Roditelji su juče ujutro doneli devojčicu u negotinsku Hitnu službu, sa vidljivim povredama jedne ruke i glave. Kazali su lekarima da je sama pala sa terase njihove porodične kuće, a o svemu je odmah obaveštena policija.

U Prahovu, inače, skoro niko nije znao ime devojčice, a saznali su ga tek posle tragedije. Komšije su Lunu i njenu majku videle samo jednom, s obzirom na to da su se tek nedavno doselile u taj kraj.

- Njih dve su iz Bora. Pre oko mesec dana došle su da žive u kuću Zorana A. (29), s kojim je njena majka u ljubavnoj vezi. Što se tiče Zorana, njega svi u selu znaju kao problematičnog. Imao je posla sa policijom i nije baš čovek za primer - kažu meštani Prahova.

Kuća sa čije terase je pala devojčica je nezavršena i nema ogradu na terasi. Nalazi se u Ulici 30. septembar, a sa druge strane ulice je kuća Zoranovih roditelja. Komšije su juče rano ujutro čule Luninu majku kako plače i kuka.

- Ko zna šta se tu događalo i kako je dete u četiri ujutru samo izašlo na terasu. Možda su se nevenčani supružnici svađali, probudili devojčicu, pa je ona iz straha htela da pobegne i pala - s nevericom nagađaju komšije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading