(VIDEO) Evo kako je uhapšen monstruozni ubica iz Novog Sada: Deset policajaca opkolilo Jankovića, pa ga ubacili u maricu

Autor: Novosti, Republika

Hronika

27.05.2019

11:27 >> 12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Janković (37), koji je osumnjičen da je u petak u Novom Sadu ubio suprugu, taštu i tasta, uhapšen je danas u Novom Sadu na Ribarcu.

RepublikaFoto: printscreen/MUP RS
Dovođenje uhapšenog Gorana Jankovića u policiju

Svedok hapšenja za 021.rs navodi da je Janković uhapšen u crnoj jakni i crnim farmericama, nakon što su celo pre podne pripadnici policije i žandarmerije pretraživali Šodroš i Ribarsko ostrvo.

RepublikaFoto: youtube.com/ nsuzivo rs
Hapšenje Gorana Jankovića posle 3 dana potrage

- Pripadnici MUP-a su od jutros bili ovde na Ribarskom ostrvu i okolini. Kada smo dolazili jutros video sam i da su napravili blokadu, levak kod bivšeg Brodogradilišta i Kasarne Moranrice. Videli smo ih svuda po Ribarskom ostrvu i kako šetaju po Šodrošu, zavirivali su po svakom žbunu, kući i drvorištu, a nama su pokazivali fotografije osumnjičenog i pitali da li smo ga videli.

 

 

- Negde oko 11:30 časova smo videli da svi trče ka jednom od šumaraka i bukvalno je 10 pripadnika žandarmerije nosilo čoveka i ubacili su ga u maricu. Komšija koji je bio bliži je u tom mladiću prepoznao osobu sa fotografije koju su nam prethodno pokazivali - kaže svedok.

RepublikaFoto: youtube.com/ nsuzivo rs
10 pripadnika Žandarmerije opkolilo ubicu

Ovaj očevidac je za novosadski informativni portal naveo i da su od policajca čuli da se begunac krio uz obalu Dunava u zašumljenim delovima prethodnih dana i da su ga polako uhvatili u klopku i da nije više imao gde da se krije. 

Stravičan zločin dogodio se u petak u novosadskom naselju Telep, gde je, kako se sumnja, Goran Janković (37), vlasnik vulkanizerske radnje u Veterniku, nasmrt pretukao suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (57) i Nadu Pajić (57).


Ubistvo se dogodilo u kući u dvorištu Ulice Petefi Šandora 156 b u Novom Sadu, dok su tu bila Goranova i Mirjanina dva maloletna sina, stariji od deset godina i mlađi koji ide u vrtić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading