Ubila ga rolna lima teška 9 tona! Očevici šokirani bizarnom nesrećom na putu Kraljevo-Kragujevac: Vozač renoa nije imao šanse, strašno!

Autor:

Hronika

24.05.2019

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rolna lima teška devet tona usmrtila je 37-godišnjeg vozača reno tvinga kada je skliznula sa kamiona i pala na njegovo vozilo! Ova nesvakidašnja tragedija dogodila se u četvrtak oko 16.30 u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo-Kragujevac.

RepublikaFoto: Večernje novosti/ Goran SLJIVIĆ
Stravična nesreća

Kako saznajemo, šleper novopazarskih registarskih oznaka kretao se prema Kraljevu kada je iz tovarnog dela, pod još nerazjašnjenim okolnostima, ispao kotur lima.

Rolna je pala direktno na reno vrnjačke registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca, i zbog velike težine potpuno ga smrskala.

Putnici iz drugih vozila odmah su istrčali i pokušali da pomognu nesrećnom čoveku koji se nalazio za volanom koji je tada još davao znake života. Ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći koja ga je prevezla u Opštu bolnicu Studenica u Kraljevu, gde je, nažalost, kasnije preminuo.

Lim ga usmrtio dan pred penziju

Rolna lima teška 17 tona bila je smrtonosna i za Miroljuba Milutinovića (65), radnika železare u Smederevu, koji je poginuo poslednjeg radnog dana uoči odlaska u penziju, sat vremena pred kraj smene! On je radio kao skladištar u železari kada je kotur, koji je transportovan dizalicom, zakačio kotur koji se nalazio na skladišnoj liniji i oborio ga direktno na Milutinovića.

Lim je pao direktno na reno, a zatim se otkotrljao, rušeći saobraćajne znakove i zaštitnu ogradu

 

 

- Neverovatno je da je lim pao baš u trenutku dok se kamion u kojem je bio mimoilazio s drugim vozilom. Vozač koji je bio u renou nije imao nikakve šanse. On nesreću nije mogao nikako da izbegne, verovatno nije znao ni šta ga je snašlo! Strašno - ispričao je jedan od očevidaca.

Kotur s kamiona ubio i profesora

Sudbina vozača iz Vrnjačke Banje zadesila je u januaru 2008. i Milorada Pavličića (53), profesora ekonomije iz Kraljeva.

Iz prikolice kamiona na njegov folksvagen ispao je kotur lima težak 15 tona! Tragedija se dogodila u blizini smederevske železare.

Pavličić je preminuo na licu mesta, a istragom je utvrđeno da kotur nije bio dobro pričvršćen!

Ova bizarna tragedija dogodila se u blagoj krivini iz još neutvrđenih razloga. Rolna teška devet tona pala je direktno na reno, a zatim se otkotrljala dalje, rušeći pred sobom saobraćajnu signalizaciju i zaštitnu ogradu kraj puta. 

Sve okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nezgoda dogodila biće poznato nakon istrage, koja je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading