Svo troje ubio brutalnim udarcima MACOLOM po glavi! Monstrum iz Novog Sada sav bes iskalio pred decom

Autor:

Hronika

24.05.2019

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Janković osumnjičen da je jutros oko 8 časova u novosadskom naselju Telep macolom ubio svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić. Kako se saznaje on je svo troje usmrtio brutalnim udarcima macolom po glavi.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Goran Janković na izgled miran i fin čovek ubio tročlanu porodicu

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom!

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane i ujaka nesrećnih dečaka odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je posle par minuta stigla na lice mesta.

Uviđaj u kući užasa traje od rano jutros, a forenzičari su iz kuće izneli brojne predmete na veštačenje. Kako saznajemo prizor na licu mesta je stravičan i svuda su tragovi krvi.

 

 

Podsetimo, Mirjana je pre samo dve nedelje prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku su imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je verovato da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

 

 

Policija na svim izlazima iz grada, Novi Sad nadleću helikopteri.

Policija intenzivno traga za Goranom Jankovićem. Patrole su na svim izlazima iz Novog Sada i putu ka Zrenjaninu i kontroliše sve automobile, dok helikopteri nadleću grad i iz vazduha tragaju za trostrukim ubicom.

Ministar policije, Neboša Stefanović, rekao je danas da očekuje da ubica uskoro bude uhapšen, kao i da postoje indicije o njegovom kretanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading