Imaju dvoje dece, nekoliko puta je bežala jer je tukao: Mirjana pobegla kod roditelja, ali je ta odluka koštala života i nju i njih!

Autor:

Hronika

24.05.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Janković (32) iz Novog Sada pronađena je mrtva zajedno sa roditeljima Branislavom i Nadom Pajić u porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep.

Foto: printscreen/facebook
Goran Janković sa Mirjanom i sinom

Za ovaj monstruozan zločin osumnjičen je njen suprug Goran Janković, za kojim traga policija. Goran je inače imao zabranu prilaska do 12. juna, zbog nasilja u porodici za koje ga je Mirjana prijavila 11. maja.

Stravičan prizor zatekao je sestrić, jutros oko 8 časova, koji je odmah o svemu obavestio policiju.

Kako saznajemo, Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

Njih dvoje imaju dvoje male dece, ali za sada nije poznato šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

 

- Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete... Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili - priča komšinica porodice Pajić.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading