ŠOK SLUČAJ U NIŠU! Slava se pretvorila u horor: Domaćin se tukao sa gostom, pa mu zapalio auto!

Autor: telegraf.rs

Hronika

23.05.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krsna slava Nišlije S.B. (47) dobila je neočekivani epilog, okončavši se tučom između gostiju i domaćina i paljevinom vozila jednog od pozvanih na proslavu letnjeg Svetog Nikole.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, Nišlija Lj. M. (31) sinoć je došao na slavu kod svog prijatelja S.B. (47), gde je jedan od gostiju bio i N. R. (47). Između Lj. M. na jednoj i domaćina i gosta N. R. na drugoj strani došlo je do prepirke koja je eskalirala tučom, nakon čega je Lj.M. shvativši da će izvući deblji kraj, pobegao sa slavlja.

Međutim, ispred kuće S. B. u ulici Dimitrija Tucovića ostalo je njegovo vozilo "fiat" , što je N. R. iskoristio da mu se osveti, pa ga je polio benzinom i zapalio ga.

Šteta nastala na vozilu procenjena je na 50.000 dinara.

Protiv sve trojice biće podnete krivične prijave za lake telesne povrede, ukoliko medicinsko veštačenje ne pokaže da su ozbiljnije, dok će N.R. zbog paljevine automobila odgovarati i za uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Kako prenose mediji, povod nesvakidašnjeg obračuna bio je što je LJ. M. sa sobom doveo nezvanog gosta, problematičnog mladića što je izazvalo revolt domaćina kojeg je podržao i N. R.

Niška policija je potvrdila dogadjaj i saopštila da je obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading