Novi detalji o ubistvu škaljaraca u Nemačkoj: Kik-bokser iz Hrvatske izrešetao Crnogorce?

Autor: blic.rs

Hronika

22.05.2019

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za više osoba i dva automobila za koje se sumnja da su korišćeni u ubistvu Darka Mijovića i Nikole Jovanovića u Berlinu, objavili su tamošnji mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/Darko Mijovic
Darko Mijović

Navodi se i da je među osumnjičenima državljanin Hrvatske koji se jedno vreme bavio kik-boksom i drugim borilačkim sportovima. Nemačka policija sumnja da je taj hrvatski državljanin jedna od osoba koje su izrešetale crnogorske državljane u stanu u Berlinu.

Podgoričanin Darko Mijović i Danilovgrađanin Nikola Jovanović ubijeni su u Nemačkoj, a u toj pucnjavi, ranjeni su i Podgoričanin Miloš Pavićević i državljanin Srbije Miloš Vesković, koji je poreklom, takođe, iz Crne Gore.

Prema podacima crnogorske policije, obojica ubijenih bili su bliski škaljarskom klanu, a sa tom kriminalnom grupom iz Kotora povezana su i dvojica ranjenih.

Kako pokazuju prvi rezultati istrage, nekoliko zasad neidentifikovanih lica upalo je u stan u kojem su bili Mijović, Jovanović, Pavićević i Vesković i ispalilo na desetine metaka u njih četvoricu, nakon čega su pobegli.

Ubrzo je na lice mesta stigla policija, koja je tražila tragove i povređene prevezla na ukazivanje lekarske pomoći. Odmah je utvrđeno da je u pitanju nastavak rata "kavačkog" i "škaljarskog klana". Berlinska policija proverava kada su ubijeni i ranjeni ušli i Nemačku i čime su se bavili u toj državi.

Policajci su iz zgrade u kojoj je došlo do ubistva evakuisala sve stanare jer je utvrđeno da postoji mogućnost da je u nekom od stanova ili vozila parkiranih ispred zgrade postavljen eksploziv, zbog čega je izvršena detaljna provera terena.

Portparol nemačke policije rekao je samo da na slučaju radi veliki broj policajaca, ali više detalja nije iznosio.

Kako su preneli nemački mediji, jedan od ranjenih je helikopterom prebačen na ukazivanje lekarske pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading