Od "Čistoće" do zatvora Versaće stepenicama: Mirijevski makro pravio Šilerovu 2!

Autor:

Hronika

20.05.2019

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Nikolić (42), koji je uhapšen jer je sa svojom porodicom organizovao prostituciju, pre ovog unosnog biznisa radio je u "Gradskoj čistoći". On je ne tako skoro napustio državni posao i za kratko vreme se okrenuo raskošnom životu, koji mu je omogućio podvođenje siromašnih devojaka!

RepublikaFoto: Facebook
Zoran Nikolić

Versaće u mermeru

Ovaj bivši radnik "Gradske čistoće" napravio je imperiju u Mirijevu u Ulici Mihaila Bulgakova 58 po ugledu na bastion "zemunskog klana", kako je sam isticao u komentarima na društvenim mrežama.

- Nikolići su se skoro doselili u naš kraj kada su kupili kuću u izgradnji, na kojoj su konstantno nešto radili. Najpre su je opasali zidovima koji su viši od tri i po metra i instalirali na desetine sigurnosnih kamera oko kuće. Vrhunac svega je bio kada su na kapiju postavili dve ogromne krune zlatne boje. Tada smo svi u komšiluku posumnjali da se bave nekim ilegalnim poslovima - izjavila je komšinica za naš list i dodala da se nije iznenadila kada je čula da su Nikolići uhapšeni, ali je zanemela kada je čula zašto.

RepublikaFoto: facebook.com/Zoran Nikolic
Vila

Međutim, spoljašnjost kuće je samo uvertira za njenu unutrašnjost. Podovi i stepenište u ovom velelepnom izdanju su u mermernim pločama, gde se na svakom koraku može nagaziti na meduzu, odnosno na logo luksuzne marke versaće. Osim toga, enterijer u spavaćim sobama je uređen po uzoru na kupleraj - ljubičaste zidove obasjavaju prigušena neonska svetla. Najbizarniji detalj je mnoštvo ikona koje su zakačene na zidovima ove kuće bluda i razvrata!

RepublikaFoto: MUP Srbije
Vila

Maloletnicu terali na Plavi most

Kako je saopštila policija, Zoran je sa Radosavljevićevom i Stanojevićevom 2015. godine vrbovao maloletnu devojku da se bavi prostitucijom.

- Ona je bila u teškoj materijalnoj situaciji, što su oni podmuklo iskoristili. Obećali su joj da će je spasti bede, a u stvari su je naterali da se svakog dana bavi prostitucijom, dok je mušterije nalazila na Plavom mostu - naveo je izvor Srpskog telegrafa, koji je dodao da su na isti način vrbovali još nekoliko devojaka.

Bogata trpeza

U kući gde su držali devojke koje su podvodili porodica Nikolić je često organizovala razna slavlja, koja nisu mogla proći bez bogate trpeze, i to u bukvalnom smislu te reči, jer je i prase na stolu bilo ukrašeno devizama!

Mermer, krune i meduze

- Zidine oko kuće visoke oko 3,5 metra
- Kuća opasana na desetinama kamera
- Na kapiji stoje dve pozlaćene krune
- Podovi u kući su od mermernih ploča
- Na podovima dominira meduza, simbol versaćea

 

 

Podsetimo, u policijskoj akciji uhapšene su dve grupe beogradskih makroa iz iste porodice zbog sumnje da su organizovali prostituciju. Tom prilikom su se iza rešetaka našli Zoran Nikolić (42), njegova supruga Marina Radosavljević (38) i Andrijana Stojanović (22), a lisice na ruke stavljene su i Zoranovom bratu Goranu (50), njegovoj supruzi Jasmini (44) i njihovoj deci Kristini (24) i Miroljubu (19).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading