Ranjenog mladića morali da prebace iz Kosovske Mitrovice u Beograd!

Autor: agencije

Hronika

19.05.2019

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić srpske nacionalnosti R. M. (22) koji je ranjen iz vatrenog oružja u centru severnog dela Kosovske Mitrovice prebačen je danas u KBC u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Mladić srpske nacionalnosti R. M. (22) koji je upucan iz vatrenog oružja u centru severnog dela Kosovske Mitrovice operisan je i u stabilnom je stanju.

Nakon opericije koja je obavljena u Kosovskoj Mitrovici i saniranja povreda, odlučeno je da se mladić prebaci u Beograd zbog mogućih komplikacija, rečeno je u mitrovačkoj bolnici.

Obračun vatrenim oružjem desio se sinoć oko 23 sata u šetališnoj zoni, gde je u trenutku napada bilo dosta šetača i ljudi koji su sedeli u kafićima duž šetališta.

Pripadnici Kosovske policije i danas su obavljali uviđaj na licu mesta, a uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se što pre otkrili počinioci ovog napada.

- Slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva i s tim u vezi jedno lice je privedeno na razgovor. Za sada nema informacija koje bi mogle da ukažu koji je motiv ovog napada - rekao je zamenik regionalnog komandira za sever Besim Hoti.

"Večernje novosti" pišu da povređeni mladić nema kriminalnu prošlost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading