Srpska doktorka i njen asistent uhapšeni u Švajcarskoj: Ubrizgavali bogatašicama sumnjiv botoks

Autor: telegraf.rs

Hronika

19.05.2019

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizioterapeutkinja (35) iz Srbije i njen asistent (29), takođe srpski državljanin, uhapšeni su u gradu Ditikonu u blizini Ciriha u Švajcarskoj zbog sumnje da su radili bez dozvole i duže vreme ubrizgavali botoks pacijentima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenosi Blik, u sredu u podne istražitelji kantonalne policije u Cirihu kontrolisali su praksu fizioterapije i tada otkrili da su 35-godišnja srpska doktorka i njen 29-godišnji asistent ubrizgavali supstancu protiv bora u lice bez dozvole, izjavila je kantonalna policija u četvrtak.

- Ona nije imala švajcarsku profesionalnu licencu za ubrizgavanje proizvoda i radnu dozvolu, kao ni njen asistent - rekli su policajci.

Švajcarski mediji pišu da su osumnjičeni saslušani, kao i da oni nisu ni estetski hirurzi ni dermatolozi.

- Nakon saslušanja, pretresena je i ordinacija u kojoj su radili - preneli su mediji.

Lokalni mediji prenose da su im pacijenti bili uglavnom bogatašice, koje su želele da ispeglaju bore na licu. Istražitelji još uvek nisu utvrdili koje je supstance ova doktorka ubrizgavala pacijentima.

U toku je istraga, a policija proverava koliko pacijenata je bilo podvrgnuto ovim sumnjivim zahvatima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading