Prva ispovest Ivane posle monstruoznog iživljavanja: Novi Sad mi je postao jeziv posle onoga što sam preživela

Autor: Informer, Republika

Hronika

18.05.2019

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Filipović (22) iz Banovog Polja kod Bogatića, koju je 12. marta tadašnji verenik Đorđe Lacković (24) zverski pretukao i pekao peglom u stanu u Novom Sadu, kaže da se nedavno vratila u rodno selo. U Novom Sadu, kaže, nije mogla više da živi jer ju je sve podsećalo na jezivu torturu koju je proživela.

RepublikaFoto: fotomotaža/Fejsbuk
Ivana Filipović i Đorđe Lacković

No osećam se psihički najbolje

Teško su mi pale priče da su moji roditelji pokušali da se za neki novac nagode sa porodicom Lacković
Ivana Filipović

Ona se u petak prvi put oglasila u javnosti i rekla da je u ovom trenutku najviše pogađaju laži koje su pojedine osobe i mediji plasirali o njoj i njenoj porodici.

Demantovala je da je dobila otkaz u kladionici u Novom Sadu, gde je radila. Odbacila je i priče da se posvađala sa najboljom drugaricom i da su njeni roditelji pokušali da sklope nagodbu sa porodicom Lacković.

- I dalje se ne osećam psihički najbolje. Zato sam i napustila Novi Sad, jer me taj grad posle svega podseća samo na traumu koju sam doživela. Potrebno mi je da se odmorim i distanciram od svega. Nije tačno da sam dobila otkaz u kladionici, već sam postigla dogovor sa vlasnicima da uskoro počnem da radim u kladionici u Šapcu - tvrdi Ivana za Informer i dodaje:

- Izmišljotine koje su se pisale poslednjih dana o meni dodatno me potresaju. Stvarno ne znam koji to bolesni izvori plasiraju takve laži, i sa kojom namerom. Ćutala sam do sada po savetu advokata i ostaću dosledna u tome dok se ne okonča sudski postupak protiv Đorđa. Onda ću se obratiti javnosti i ispričati punu istinu o svemu što se desilo 12. marta u stanu u kom sam živela sa Đorđem.

Ivana je apelovala na medije da je do tada poštede još većeg stresa i da ne nasedaju na glasine i nedobronamerne izvore. Posebno joj je, kaže, teško palo to što je pročitala pre nekoliko dana da se posvađala sa najboljom drugaricom Ljubicom Pantelić, u čijem stanu je boravila sve doskoro.

Pojedini mediji su, naime, objavili da su se njih dve žestoko sukobile zbog toga što je Ivana nedavno saznala da su Đorđe i Ljubica razmenjivali ljubavne poruke pre 12. marta. Posle te svađe ju je, navodno, Ljubica izbacila na ulicu!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen

 Posle takvih napisa još mi je teže, jer ni slovo od toga nije istina. Takođe su mi teško pale priče da su moji roditelji pokušali da se za neki novac nagode sa porodicom Lacković kako bih odustala da krivično gonim Đorđa. Ni sa kim od članova te familije nismo kontaktirali, upravo iz razloga da to neko ne bi pogrešno protumačio i zloupotrebio - tvrdi Ivana.

Podsetimo, Đorđe je 12. marta, u naletu bolesne ljubomore, najpre metalnom štanglom pretukao Ivanu, polomio joj nekoliko rebara i čak probio pluća, a onda ju je ubadao nožem i peglom pekao po telu.

Kad je Đorđe zbog posla morao nakratko da izađe iz stana, izubijana devojka je uspela da pozove drugaricu i ode kod lekara. Đorđe je odmah uhapšen i od tada se nalazi u pritvoru. Braneći se pred tužiocem, on je naveo da mu je "zbog ljubomore pao mrak na oči". Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije bio svestan koliko je daleko otišao u tome?! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading