Drama Srbina na Ohridu: Pao sa terase hotela, teško povređan

Autor: Republika

Hronika

18.05.2019

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boravak u Ohridu mladog turistu iz Srbije N.T. (26) mogao je skupo da košta. On je pao sa terase jednog hotela u Ohridu i teško se povredio, a policija ispituje šta se tačno desilo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema saopštenju ohridske policije, u četvrtak u 5.33 sati kod njih je bilo prijavljeno da je državljanin Srbije N.T. (26) pao sa terase hotela u Ohridu.

- On je zadobio teške telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći u bolnici "Sv.Erazmo“, zbog ozbiljnosti povreda je bio prenet u Urgentni centar kompleksa klinika "Majka Tereza“ u Skoplju radi daljeg lečenja - saopštio je MUP Severne Makedonije.

Uviđaj na mestu nesreće je izvršila ekipa SUP Ohrid, izjavio je njihov portparol Stefan Dimovski, dodajući da se preduzimaju mere na potpunom rasčišćavanju ovog slučaja.

Policija treba da utvrdi da li je mladić bio sam u sobi ili sa društvom, da li je pao sa terase zbog nepažnje, da li je bio pod dejstvom alkohola ili opijata ili ga je možda neko namerno gurnuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading