Ispovest silovane devojčice kod Bogatića: Manijak je napastvovao u oboru za ovce, a posle se pojavio na njenom rođendanu

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

16.05.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (14) iz Glušaca kod Bogatića koja je seksualno napastvovana pre nedelju dana još je u teškom šoku.

Foto: Ilustracija

Roditelji su zabrinuti za psihičko stanje svoje ćerke. Danas su je odveli na prvu terapiju kod dečijeg psihijatra u šabačkoj bolnici. Učenica je sedmog razreda, blage je naravi, mirna, povučena i vrlodobar je učenik. 

- Nisam išla u školu nekoliko dana, pa sam se dopisivala sa drugaricom od koje sam tražila da mi pošalje domaće zadatke. Čula sam spolja ovce i kada sam izašla i kuće videla da su na ulici. Izašla sam samo u majici da ih zatvorim u obor i kada sam to učinila osmotrila sam okolo jer mi je bilo čudno što su izašle.

- U komšijskom dvorištu u kojem niko ne živi primetila sam da je neko prošao, krenula sam dalje i u travi primetila tragove pošto ovce tuda nisu pasle. Izašla sam na ulicu gde je on sedeo na klupi. Pitala sam ga da li je primetio da je neko prolazio i pustio ovce i krenula da se vratim u kuću - priča ona.

Prvo se, kaže devojčica, raspravljao: "Šta mene pitaš, otkud ja znam", a onda ju je nagovorio da krenu do obora i da joj pokaže ko je pustio ovce. Ali, nikog tamo nije bilo i kada je krenula da se vrati u kuću, napao ju je sa leđa, povukao za majicu, skinuo je i oborio na zemlju...

Gnusni i zastrašujući čin trajao je pet minuta.

- Izvini, izvini, ne znam šta mi bi - dodao je dok je odlazio i zapretio da nikome ne priča šta se dogodilo, tvrdi devojčica.

Kada se prestravljena i uplakana vratila u kuću sakrila je pocepanu majicu i pobegla u svoju sobu.

- Primetila sam da se nešto dogodilo. Pitala sam: "Sine, u čemu je problem", ali je samo rekla: "Ništa, mama - priča majka.

Otac se sutradan vratio iz Švajcarske gde je otišao pre desetak dana da zarađuje za svoju porodicu. Besan je i nema reči kojima bi osudio nasilnika kojeg je poznavao i koji je u proteklih mesec i po dana, od kako su se uselili u kuću koju su kupili, svraćao par puta.

Otac sumnja da je manijak sve unapred osmislio

Otac sumnja da je S.I, sa kojim nije bio u naročito prijateljskim odnosima, ali ni u sukobu, ustvari dolazio da bi osmatrao teren i razrađivao plan kako da naudi njegovoj ćerki. Nepozvan se pojavio na Đurđevdan, iako je tada i njegova krsna slava, a sumnja da je namerno pustio ovce na ulicu kako bi namamio devojčicu da izađe napolje jer je to vreme bila sama kod kuće.

U subotu, dva dana nakon što je napastvovao devojčicu nepozvan se pojavio na njenom rođendanu.

- Zaprepastila sam se kada sam ga videla. Prišao je kao da čestita rođendan i pokušao da me poljubi. Nisam mu dozvolila, pobegla sam u kuću i sklonila se. Nisam mogla da ga gledam - priča devojčica.

I majka priča da se izgubila kada ga je videla na vratima, jer su za proslavu rođendana zvali samo najbliže rođake i drugarice i drugove. Ipak ga nisu oterali iz dvorišta zbog njegove sestre. Dugo se, kaže, zadržao i nije hteo da ide kući dok nije zagalamila na njega.

- Sutradan mi je sve ispričala šta se dogodilo u blizini obora za ovce. Odmah sam pozvala supruga u Švajcarskoj i obavestila policiju. Bilo mi je mnogo teško kada sam saznala, skočio mi je pritisak i morala sam da idem kod lekara. Zar njoj da se desi takva strahota - priča majka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading