Oglasila se Ivanina drugarica i otkrila da li je bila sa njenim dečkom

Autor: Republika

Hronika

16.05.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, otišla je iz Novog Sada na neko vreme u rodno Banovo Polje. Kako saznajemo, ona još nije uspela da se izbori sa svim što joj se dogodilo.

RepublikaFoto: fotonotaža/Fejsbuk
Ivana Filipović u depresiji posle stravičnog zlostavljanja koje je pretrpela 

- Ivanu je proganjalo sve što joj se dogodilo, zato je uzela bolovanje u kladionici u kojoj je radila - kaže naš izvor.

Drugarica koja joj je spasila život i koja joj je pomagala dok se oporavljala, Ljubica Pantelić, otišla je u Švedsku, tako da je Ivana ostala sama u Novom Sadu.

U pojedinim medijima pojavile su se čak informacije da je Ljubica bila u tajnoj vezi sa Lackovićem, čak su navodno na sudu pokazane i njihove zajedničke fotografije i intimni snimci, ali kako Telegraf.rs saznaje, to nije istina.

Na pitanje o pisanjima medija i svađi sa Ivanom, Ljubica je odmah rekla:

- Da, videla sam to, sve su gluposti, nikakve svađe nije bilo, sve je ok, ne brinite. Otvorila je bolovanje malo devojka, da se odmori, svi je opterećuju na poslu oko toga i svi je ispituju, pa je malo otišla kući.

- Otkako se vratila kući, Ivana je dosta povučena, ne izlazi nigde, ne druži se ni sa kim. Otac joj je savetovao da se prebaci u Sremsku Mitrovicu ili Šabac, ali je ona odlučila da se ipak vrati u rodno selo dok se ne oporavi - rekla je drugarica. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading