KOBNO MESTO ZA VOZAČE: Na putu u Umčarima gde je stradao maloletni Nemanja, dogodila se još jedna nesreća!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

16.05.2019

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer Nemanja L. (15) tragično je nastradao u Umčarima i poginuo za vikend prebrzo vozeći očev automobil, a na tom delu puta ponovo se dogodila saobraćajna nezgoda.

Foto: Ilustracija

Na samo 50 metara od kobnog mesta na putu u Umčarima, gde je za vikend poginuo maloletni Nemanja, juče oko 18 sati dogodila se još jedna nesreća u kojoj je lakše povređen stariji muškarac S.I.

Naime, automobil marke "audi" se zakucao u ogradu pored puta jedna od kuća u Umčarima, kada je pri velikoj brzini vožnje izgubio kontrolu. On se kretao iz istog pravca kao i tragično nastradali tinejdžer.

- Na ovom putu niko ne vozi ispod 100 km/h, iako je naseljeno mesto treba postaviti kamere, jer je nezgode veoma često dešavaju - priča jedan od očevidaca.

Meštani navode kako su se na ovom istom mestu od januara ove godine dogodilo oko 5, 6 saobraćajnih nezgoda, uglavnom zbog neprilagođene brzine tamošnjim uslovima kolovoza.

- Ovde je put često klizav, pogotovo kada pada kiša, skuplja se rizla od soli, i imaju dve opasne krivine i ivičnjak pored puta koji je uglavnom zaslužan za lako sletanje sa puta - rekao je jedan od meštana Umčara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading