Nove traume devojke koju je dečko sekao: Na Ivanu nasrnula drugarica zbog tajne veze sa monstrumom

Autor:

Hronika

16.05.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, ponovo je napadnuta! Ovog puta nesrećna devojka se našla na meti najbolje drugarice, i to nakon što je tokom istrage isplivalo da je Ivani iza leđa bila u vezi sa monstrumom koji ju je unakazio od batina!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ivana Filipović

- Kao svedok u tužilaštvu početkom maja je saslušana Ivanina najbolja drugarica. Advokat odbrane ispitivao ju je o njenom odnosu sa Lackovićem i pokazao joj poruke koje su njih dvoje razmenjivali. Tada se videlo da je Đorđe varao Ivanu sa njenom najboljom drugaricom. Osim poruka, postoje i fotografije i njihovi intimni snimci - tvrdi za Srpski telegraf Ivanina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

Kako objašnjava, Filipovićeva je ubrzo saznala šta je bilo na saslušanju.

- Poludela je kada je čula šta su joj iza leđa radili tadašnji dečko i najbolja drugarica. S posla je poslala poruku toj drugarici i pitala je da li je to istina jer nije želela da veruje u to. Umesto da bar pokuša da joj se izvini, ta devojka je odmah došla u kladionicu u kojoj je Filipovićeva radila i nasrnula na nju. Nije htela da kaže da li je istina da je bila u vezi sa Đorđem, nego je samo Ivanu vređala i napadala - navodi naša sagovornica.

 Incident se dogodio nakon što je tokom istrage isplivalo da je Đorđe Ivanu varao sa njenom drugaricom

 

Ona dodaje da se Filipovićeva nakon incidenta vratila u rodno Banovo Polje i da danima ne izlazi iz kuće.

- Veoma je depresivna jer su je svi izdali, od momka do najbolje drugarice - zaključuje ona.

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su juče ovim povodom da dobiju komentar od Ivane i njene porodice. Oni, međutim, nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju da se ovaj incident dogodio.

- Nećemo ništa da pričamo, odlučili smo da ne dajemo izjave. Čekamo da se završi suđenje i to je to - rekao je Ivanin otac Dragan Filipović kada smo ga pitali da li je istina da je Ivanu napala najbolja drugarica i to zbog Lackovića.

Polomio joj rebra

RepublikaFoto: fotonotaža/Fejsbuk
Đorđe Lacković / Ivana Filipović

Ivanu Filipović je 12. marta ove godine brutalno pretukao tadašnji dečko Đorđe Lacković. On je kobnog dana na devojku nasrnuo zbog ljubomore, a nasilnik se toliko iživljavao nad njom da joj je motkom probio plućnu maramicu, polomio rebra, a peglom izgoreo lice i ruke. Ivani je tada život spasila drugarica i odvela je u bolnicu.

Dobila i otkaz

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ivana F.

Prema rečima naše Ivanine prijateljice, ona je ubrzo nakon incidenta dobila otkaz na poslu.

- Pošto se sve ovo desilo na Ivaninom radnom mestu, kladionica je odlučila da ne obnovi ugovor sa njom. Bez posla nije znala šta da radi, pa je nekoliko dana lutala po gradu. Na kraju je pozvala roditelje da dođu po nju jer nije imala para ni za autobusku kartu - navodi ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading