Mijovićev kum demolirao ćeliju: Ulama pobesneo kad je čuo za ubistvo škaljarca

Autor: Dan, Republika

Hronika

15.05.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baranin Vladimir Ulama demolirao je prekjuče ćeliju u kojoj robija u spuškom zatvoru kada je saznao da su u Nemačkoj ubijeni njegov kum Darko Mijović iz Podgorice i Danilovgrađanin Nikola Jovanović, koji mu je bio prijatelj.

RepublikaFoto: facebook.com/Darko Mijovic
Darko Mijović, škaljarac likvidiran u Nemačkoj

U toj pucnjavi u jednom stanu nadomak Berlina ranjeni su i Ulamini prijatelji Podgoričanin Miloš Pavićević i državljanin Srbije Miloš Vesković, koji je poreklom takođe iz Crne Gore.

Nakon što je oslobođen optužbi da je sa sada pokojnim Mijovićem ubio Petrovčanina Nemanju Medina, Ulama je iz istražnog zatvora prebačen u zatvor za kratke kazne, pošto je istom odlukom osuđen na šest meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Kada je prekjuče ujutru saznao za ubistvo u Nemačkoj, polomio je televizor, kao i druge aparate i predmete u zatvorskoj ćeliji. Nakon toga je prebačen u samicu, piše Dan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading