POSLE SVEGA MARIJA IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Supruga nastradalog mladoženje objavila status od koga vam suze same kreću...

Autor:

Hronika

14.05.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Anđelić (32) koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći prve bračne noći i to razvozeći goste sa svadbe juče je sahranjen, a njegova supruga Marija, skrhana bolom, pozvala je sve svoje prijatelje da se pomole za Markovu dušu jer je to jedino što je joj sada daje makar malo snage.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko Anđelić sa suprugom Marijom

Tragična nesreća dogodila se u noći između subote i nedelje u naselju Mokri dolovi, kada je Marko razvozio goste sa svoje i Marijine svadbe. Marko je automobilom "alfa romeo" sleteo s puta i udario u stenu, prilikom čega su povrede zadobili i njegovi saputnici, ali niko od njih nije životno ugrožen.

Markova tek venčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, jer u Markovo auto i prema nezvaničnim saznanjima, naišla na tragediju.

Markovi roditelji, brat, sestra, brojna rodbina, prijatelji, poznanici, ali i gosti koji su prethodno bili na svadbi došli su na poslednji ispraćaj Marka, a samo dan nakon sahrane Marija je objavila tužan status na svom Fejsbuku, pozivajući svoje prijatelje da spomenu Marka u svojim molitvama.

"Dragi svi, znam da neki ljudi veruju u Boga, a neki ne. Marko je kao pravoslavac verovao u život posle smrti i zato imam molbu za sve bilo da ste verujući ili ne, da se pomolite za njegovu dušu da pronađe mir u Hristu Gospodu.

Ne morate komentarima, ali se u srcu setite. To je jedino što mi makar malo daje snage", napisala je neutešna supruga koja je sa svojim voljenim provela više godina u vezi, ali samo jedan dan u braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading