UŽAS! Lopov starici strgao lančić i zadavio psa prilikom bežanja

Autor: 021.rs

Hronika

11.05.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nepoznati mladić opljačkao je danas oko 13 časova na ulici na Limanu I prolaznicu i tom prilikom ubio vlasničkog psa.

RepublikaFoto: pixabay.com

Incident se dogodio u Ulici Drage Spasić, ispred broja 2, a kako je za 021 ispričao Dejan, čija je ćerka vlasnica psa i svedok krađe, mladić je starijoj ženi na ulici strgao lančić sa vrata i dao se u beg.

 - Žena je počela da viče "Lopov!", a mladić je prilikom bekstva zapeo za povodac maltezera kojeg je moja ćerka šetala, i od siline cimanja udavio životinju - kaže Dejan za 021 i dodaje da je lopov pobegao, a da su nesrećnu životinju odmah odveli kod obližnjeg veterinara, ali joj nije bilo spasa.

 
Mali maltezer je bio deset godina star.
 
Policija je obavila uviđaj, uzela je izjave svedoka i trenutno traga za počiniocem. Kako saznajemo, okolne zgrade imaju video-nadzor, koji bi dodatno mogao da pomogne policiji da uhvati lopova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading