(VIDEO) Specijalci uleteli u lokal i pohapsili dilere, među njima se našla i žena! U velikoj akciji zaplenjeno brdo droge i oružja

Autor:

Hronika

11.05.2019

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 125 grama kokaina, oko 2,8 kilograma marihuane, 1.500 tableta ekstazija, automatsku pušku, pištolj, revolver i ručnu bombu i uhapsili četiri osobe.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Hapšenje dilera u Beogradu

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su J.M. (1985), M.M. (1996) i I.G. (1989).

Takođe, uhapšen je i S.P. (2000), za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da se bavio neovlašćenom prodajom opojnih droga.

Droga i oružje, kao i tri vagice za precizno merenje i presa za pakovanje opojnih droga pronađeni su pretresom stanova J.M,M.M. i I.G.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading