MUP potvrdio: Priveli smo Pantića na trežnjenje!

Autor: Republika

Hronika

06.05.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski komentator Milojko Pantić (72) zadržan je noćas u policijskoj stanici na trežnjenju, nakon što je u alkoholisanom stanju svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu, a zatim pokušao da pobegne preko Brankovog mosta, vozeći u suprotnom smeru.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Milojko Pantić

U MUP-u su Tanjugu potvrdili da je sinoć oko 23.20 sati priveden u policijsku stanicu M.P. (72) na trežnjenje, jer je vozio pod dejstvom alkohola, sa 1,73 promila alkohola u krvi. 

Mediji su preneli da je reč o poznatom sportskom komentatoru.

- U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ''ford fokus'', nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ''obavezno zaustavljanje - stop'', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice ''micubiši pajero'' - navodi se u odgovoru MUP-a dostavljenom Tanjugu.

Nakon nezgode, vozač "ford fokusa" se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta. 

Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo "ford fokus" kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice. 

Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policije koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alkotest je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi. 

Vozaču vozila "ford fokus" je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

06.05.2019 10:17

Ovaj se ne trezni. Zašto M.P? M.P. = mnogo pijan.