Strahotna količina alkohola u krvi Milojka Pantića: Bog sačuvao ljude od bezumne vožnje voditelja!

Autor:

Hronika

06.05.2019

07:43 >> 08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba Beogradom i Srbijom se pronela vest o bahatoj, bezumnoj i po život opasnoj vožnji poznatog sportskog komentatora Milojka Pantića (72), koji je u nedelju uveče, kako nezvanično saznajemo - u stanju veoma teške alkoholisanosti, udario džip interventne jedinice na Novom Beogradu, kada je, posle kraće potere, i uhapšen!

RepublikaFoto: youtube.com/RakijaMala
Milojko Pantić

Da, podsetimo, Pantić je svojim "ford fokusom" udario u vozilo policije kod jednog auto servisa na Starom Sajmištu. Voditelj je udario u zadnji deo džipa interventne jedinice, a onda je počeo da beži ka Brankovom mostu!

Međutim, prebahati vozač je bežeći vozio u suprotnom smeru, ugrožavajući tako mnoge živote! Na sreću, interventna policijska jedinica, u čije vozilo je i udario, brzo je stigla Pantića i uhapsila ga na licu mesta.

Samo pukom srećom u ovom incidentu niko nije povređen, a prema našim informacijama, Pantić je u krvi imao 1,73 promila alkohola!

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, ovo pijanstvo spada u veoma tešku alkoholisanost - od 1,61 do 2 promila alkohola u krvi, za šta je zaprećena novčana kazna od 100.000 do 200.000 dinara ili najamanje 15 dana zatvora, uz 14 kaznenih poena i minimum 8 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading