Tragedija u Leskovcu: Mladić progutao kesicu droge, srušio se i umro za manje od sat vremena

Autor: telegraf.rs

Hronika

04.05.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić M. Z. (24) iz okoline Leskovca preminuo je danas oko 12.30 sati u Službi urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a o uzrocima iznendane smrti još uvek se nagađa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovoj velikoj tragediji prethodilo je njegovo onesvešćivanje na ulici ispred kafića u Leskovcu, oko 11.30 sati, prenose mediji. 

- Video sam da je progutao neku kesicu, napravio dva do tri koraka i srušio se kao sveća - priča jedan od očevidaca, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć.

U Urgentni centar doveden je bez znakova disanja i bez rada srca.

- Lekari su sve učinili na njegovoj reanimaciji, ali nažalost, nisu uspeli da ga vrate u život. Naređena je hitna odbukcija i obaveštena policija - rekao je za medije Aleksandar Stojanović, pomoćnik direktora bolnice.

Nezvanično se priča da je mladić navodno progutao kesicu neke jače droge, ali lekari nisu mogli ni da potvrde, ni da demantuju ovu vest. U džepu nesrećnog mladića pronađena je kesica za zelenom supstancom koja će se dati na analizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading