Pripremana nova likvidacija u Crnoj Gori: Kosovar došao u Budvu naoružan do zuba

Autor: Republika

Hronika

03.05.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajram Pista (30) sa Kosova uhapšen je pre četiri dana u Budvi, a navodno je u taj grad došao sa zadatkom da ubije člana jednog od dva zaraćena kriminalna klana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako pišu "Vijesti", sagovornici iz Uprave policije ističu da im je poznato ko je trebalo da bude meta, odnosno čiju su likvidaciju sprečili.

"Vijestima" je iz te institucije nezvanično rečeno da tamošnji inspektori istražuju i čiju podršku je Pista imao u Budvi, jer veruju da je nekoliko osoba bilo u konttaktu sa njim i pružilo mu logistiku.

- Intenzivno tragamo na rasvetljavanju tog slučaja i prikupljanja dokaza koji bi potkrepili sumnje da je Pista angažovan da likvidira Budvanina koji je, prema našoj evidenciji, član jednog od zaraćenih kriminalnih klanova - rekao je sagovornik iz UP.

Inspektori budvanske kriminalističke policije, po nalogu za pretres istražnog sudije Špira Pavićevića, upali su 29. aprila u stan na Lugovima, na samom ulazu u Budvu u kom je boravio Pista.

Kod tog tridesetogodišnjaka, rodom iz kosovskog Orahovca, pronašli su oružje, municiju, heroin i kriptovani telefon.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading