Očevidac koji je video klanje u Noćaju otkriva: Sačekao je strica na putu, a onda ga zaklao i izgovorio JEZIVU rečenicu!

Autor:

Hronika

02.05.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinovac Miodrag I. (56) ubio je strica Milorada I. (76) jutros oko 9 časova u selu Noćaj kod Sremske Mitrovice, a komšija očevidac ispričao je za beogradske medije detalje užasa koji su potresli meštane ovog sela.

Milorad je biciklom jutros otišao do pekare, a kada je krenuo da se vraća kući, sinovac Miodrag da je zaustavio nasred ulice, oborio sa bicikla, nekoliko puta udario, pa zaklao. 

Komšija Slaviša Petrić ispričao je detalje stravičnog zločina u Noćaju. 

- Pio sam kafu i čuo sam kako neko zapomaže. Video sam ga kada kolje strica, ostao sam u šoku, nisam bio svestan šta se dešava. Okrenuo sam se i video kako je obrisao krvavi nož o travu. Nikome nije dao da priđe ni njemu, ni ubijenom, sačekao je policiju da dođe i sam se predao - rekao je Slaviša. 

On je dodao da se posle zločina na lice mesta pojavio i sin ubijenog, a ubica mu je tada rekao "zbog njega se ja nisam oženio."

U međuvremenu oglasio se i MUP saopštivši da je po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading