Milo Ilić i Vukotić likvidirani po istom receptu: Obojica bili dugo na ziceru napadačima

Autor: Republika

Hronika

01.05.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac vođa "škaljarskog klana" Veselin Vesko Vukotić i pripadnik "kavačkog klana" Milo Ilić likvidirani su u razmaku od samo desetak dana na potpuno isti način u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Dejan Briza/Fejsbuk/montaža
Veselin Vukotić i Milo Ilić ubijeni po istom principu

Podgoričanin Milo Ilić (28), koji se u policijskim evidencijama vodi kao pripadnik "kavačkog klana", juče popodne je parkirao svoj džip ispred jedne podgoričke kladionice. Sve je izgledalo naizgled uobičajeno - Ilić je otišao do kladionice i uputio se nazad ka svom vozilu. Međutim, tu ga je čekao maskirani napadač sa kačketom, koji je otvorio vatru na Ilića.

Najpre ga je pogodio sa pet hitaca, nakon čega je Ilić pokušao da pobegne. Kako je već bio ozbiljno ranjen, nije daleko odmakao, a ubica ga je izrešetao sa još desetak metaka i potom pobegao u nepoznatom pravcu. Na licu mesta pronađeno je 15 čaura.

Policija je potom opkolila ceo kraj, tražeći intenzivno tragove koje bi mogle da ukažu na to ko je ili makar gde se krije ubica. Nekoliko sati kasnije, privedene su i osobe za koje se smatra da su pripadnici ili saradnici suparničkog škaljarskog klana.

RepublikaFoto: Dejan Briza
Veselin Vukotić

Na isti način pre samo deset dana ubijen je Vesko Vukotić (61), otac Jovana i Igora Vukotića koji se smatraju vođama suparničkog, "škaljarskog klana".

Vukotića je napadač sa kačketom sačekao ispred kuće u Dobroti i potom ispalio više hitaca dok se on kretao ka svom automobilu. Od zadobijenih povreda Vukotić je preminuo kasnije u bolnici, a policija je u međuvremenu blokirala ceo kraj pretresajuće sve prolaznike i sva vozila koja su se našla u blizini.

I Vukotićev i Ilićev egzekutor nosili su kačket, išli su peške i po svemu sudeći dobro su znali navike i kretanje svojih meta, zbog čega tamošnji istražni organi smatraju da se radi o profesionalnim ubicama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
hehehehhe

01.05.2019 09:30

nikakvi ovo profesionalci nisu regrutovana djeca iz okolnih zemalja