Načelnik Uprave saobraćajne policije: Još jedna teška nesreća u proteklih sedam dana

Autor: Republika

Hronika

30.04.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov, koji je obišao mesto saobraćajne nezgode koja se jutros u 6.45 časova dogodila u selu Barlovo kod Kuršumlije, apelovao je na prevoznike da vode računa o tehničkoj ispravnosti vozila i vremenu odmora vozača.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Stravična nesreća kod Kuršumlije

- Ovo je još jedna teška saobraćajna nezgoda koja se dogodila u prethodnih sedam dana, tokom kojih je, na žalost, na našim putevima poginulo ukupno 19 osoba - rekao je Arsov i potvrdio da su u ovoj saobraćajnoj nezgodi poginula četiri lica.

Kako je istakao Arsov, policija će, povodom ove nezgode, izvršiti nadzor prevoznika.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava saobraćajne policije izvršiće nadzor kod prevoznika i utvrditi da li su sve zakonske odredbe poštovane, a istraga, koju vodi Osnovno javno tužilaštvo, utvrdiće kako je do ove saobraćajne nezgode došlo - rekao je Arsov.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Načelnik Uprave saobraćajne policije pozvao je putnike i vozače da sve nepravilnosti prilikom prevoza prijave Upravi saobraćajne policije na broj 064/892-21-21. 

- Uprava saobraćajne policije će intervenisati na svaku nepravilnost i utvrditi da li je reč o propustima prevoznika ili vozača - rekao je Arsov.

Arsov je apelovao na sve vozače, koji tokom prvomajskih praznika idu ili se vraćaju sa odmora, da poštuju brzinu kretanja, da ne pretiču na mestima na kojima to nije bezbedno i da vode računa o drugim učesnicima u saobraćaju.

RepublikaFoto: MUP Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading