Mafijaški obračun usred bela dana u Podgorici: Milo Ilić nova žrtva svirepog rata kriminalnih klanova

Autor: mediji, Republika

Hronika

29.04.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U blizini autobuske stanice u Podgorici oko 16 sati i 30 minuta došlo je do pucnjave u kojoj je smrtno stradao Podgoričanin Milo Ilić.

Foto: Ilustracija

Ubistvo se dogodilo u ulici Oktobarske revolucije, ispred lokala "Forma".

Prema saznanjima CdM-a, Ilić je parkirao džip, izašao iz njega i nameravao da pređe ulicu, kada je iz drugog vozila za sada nepoznata osoba ispalila više metaka u njega iz automatskog oružja.

Ilić je onda ranjen krenuo da beži, ali ga je ubica sustigao i ispalio još pet hitaca. Nakon toga je pobegao.

 

Takođe, prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, Ilić je pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe.

Iako su crnogorski mediji prvobitno bili preneli da je Ilić saradnik škaljarskog klana, on je po svemu sudeći pripadnik rivalskog - kavačkog klana, povezan sa Veskom Kalezićem koji je, u novembru, prošle godine ubijen na Starom aerodromu.

Iz policije je saopšteno da njihovi službenici, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju osobe koja je ubila Ilića.

- Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici - ističu u Upravi policije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading