Hladnokrvno zadavio babu, pa sve do detalja priznao inspektorima: Crni detalji porodičnog zločina kod Smedereva

Autor: T. M.

Hronika

29.04.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmin S. (32) uhapšen je u ponedeljak po podne zbog sumnje da je ubio babu Živadinku M. (75) iz sela Radinac kod Smedereva. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, zločin se dogodio oko 13 sati, kad je osumnjičeni zadavio staricu jer je sumnjao da je bacila crnu magiju na njega!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ubica i žrtva

- Ubrzo nakon porodičnog ručka izbila je svađa između Živadinke i njenog unuka jer ju optužio da je bacila vradžbine na njega. On je tada skočio i zgrabio nesrećnu ženu, da bi je potom zadavio golim rukama! Kada je shvatio šta je uradio, Jasmin S. je odmah pozvao policiju i prijavio ovaj čin. On je inspektorima do detalja ispričao zbog čega je presudio starici - kaže naš sagovornik.

Jasmin S. lečio se u psihijatrijskoj bolnici u Kovinu, a tokom praznika pušten je kući kako bi bio s porodicom

Kako dodaje, Jasminu S. su lisice na ruke stavljene u kući i on se nije opirao hapšenju. U trenutku zločina u kući je bila i majka osumnjičenog, kao i njegove dve sestre.

- Osumnjičeni je psihijatrijski bolesnik i leči se u bolnicu u Kovinu. Njega je majka na sopstvenu odgovornost tokom vikenda izvela iz ove ustanove kako bi tokom praznika bio sa porodicom. Niko nije ni slutio da će ovako nešto da se dogodi - priča izvor Srpskog telegrafa.

Jasmin S. je, kako saznajemo, u utorak trebalo da se vrati u bolnicu.

Komšije: U šoku smo, bila je divna žena

Prema rečima komšija, ubijena Živadinka M. bila je jako fina i vredna žena.

- Ona je othranila i ćerku i njeno troje dece. Nekada je radila kao kuvarica u školi. Bila je veoma dobra žena, svi smo još u šoku zbog tragedije. Ne mogu da verujem da je Jasmin bio sposoban da digne ruku na svoju baku - kaže potresena komšinica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading