Horor na Novom Beogradu: Dva staforda napala i do smrti izujedala malog psa koji je branio komšinicu

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

29.04.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva opasna staforda nasrnula su tokom vaskršnjih praznika na vlasničkog psa u Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu i zadala mu teške povrede od kojih je ovaj posle uginuo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Išli smo ulicom kad su odjednom naišla dva ogromna psa i počela da laju na našu komšinicu. Moj pas, koji je uginuo, krenuo je da je brani, da bi u sledećem trenutku stafordi skočili na njega i krenuli da zarivaju zube. Tada je njihov gazda na svu sreću naišao, počeo je da ih udara šipkom po glavi, a oni su jedva pustili mog psa - priča za "Blic" vidno preplašena Novobeograđanka.

Kako kaže, oni su u strahu već dve godine, od kada je komšija kupio dva opasna staforda. Ovo, navodno, nije bio prvi put da su napali njenog psa, samo što se sada završilo tragično.

- Kada je njihov gazda došao po njih rekao je samo da su mu pobegli i da nije ni znao da nisu više u dvorištu. Nije se ni okrenuo za našim psom koji je ležao mrtav - nastavlja sagovornica "Blica".

Ceo slučaj je prijavljen policiji koja je izašla na lice mesta, baš kao i navodne pretnje upućene od strane vlasnika dva staforda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading