Sin nam je ostao bez majke... Porodica Kolarov zavijena u crno, suprug poginule Aleksandre jedva smogao snage da progovori

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

29.04.2019

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Kolarov (49), snaja fudbalera Aleksandra Kolarova, i rukometaš Nikola Dević (22) iz Nove Pazove su poginuli, dok je dvoje njihovih saputnika teško povređeno u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kad su se vraćali sa svadbe. Nakon ove užasne nesreće oglasio se i ožalošćeni suprug Branislav.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

- Teško mi je! Šta mogu da vam kažem o tome. Dobio sam hiljade različitih informacija o tragediji, ne znam ni sam šta se tačno dogodilo i kako je došlo do tragedije. Imamo sina od 28 godina koji je ostao bez majke. Ne znam šta bih mogao više da kažem - izjavio je brata od strica proslavljenog fudbalera Aleksandra Kolarova i Aleksandrin suprug Branislav.

U porodici poginulog Nikole Devića zavladao je muk.

- Nikola je vozio "pasat", a nikada ranije nije imao nikakvih problema s vožnjom niti prijave i kazne.Ne znam šta se tačno dogodilo, a najgore od svega je da ga više nikada neću videti - ispričao je Devićev otac.

 

 

Poginuli Dević je bio uspešni rukometaš i dugogodišnji član Rukometnog kluba Nova Pazova. Od njega su se ceo dan opraštali prijatelji na društvenim mrežama.

- Tužna vest potresla je Novu Pazovu! Dugogodišnji član Rukometnog kluba Nova Pazova Nikola Dević, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Anđeli neka te čuvaju, jer ti to zaslužuješ - glasi jedna od poruka na Instagramu.

Policija utvrđuje uzrok saobraćajne nesreće, a tela su preneta na obdukciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading