(FOTO) Ovo je fatalna Danijela Đilasović: Pustila švalera da joj ubije supruga, pa htela da inscenira pljačku

Autor:

Hronika

28.04.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalni preokret u slučaju likvidacije saradnika Alana Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini! Policija je zbog ubistva Nemanje Grčića (37), koji je likvidiran u četvrtak uveče u bungalovu u banji Vrdnik kod Iriga, uhapsila njegovu suprugu Danijelu Đilasović (43) i direktnog izvršioca zločina Zorana Dimića (52) iz Subotice.

RepublikaFoto: facebook.com/ Danijela Djilasovic
Danijela Đilasović

Osumnjičenima koji su navodno bili u emotivnoj vezi lisice na ruke stavljene su posle saslušanja Đilasovićeve, čija je priča policiji od početka bila sumnjiva.

Pala na poligrafu

- Ona je ispričala da je kobne večeri ostavila otvorena vrata zbog vrućine kad je nepoznati muškarac s kačketom na glavi upao u brvnaru na ranču "Platani" u Vrdniku, odgurnuo je, pa hicima iz pištolja ubio njenog supruga, koji je na licu mesta preminuo - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

Dolazili na odmor u banju

Meštani vrdnika kažu da su Danijela Đilasović i Nemanja Grčić često dolazili u banju.

- Danijela je često dolazila sa decom da se odmori. Bili su fini ljudi koji nikada nisu pravili probleme. U sredu su došli bez mališana, malo da se opuste. Ne znam šta se desilo i zbog čega je taj čovek nastradao - kaže meštanin.

 

RepublikaFoto: facebook.com/ Danijela Djilasovic
Danijela i Nemanja

Policajci su odmah posumnjali u verziju priče Danijele Đilasović.

- Ona je ispitana na poligrafu, a onda je ustanovljeno da njeni odgovori na ključna pitanja nisu tačni i da Grčić nije ubijen prilikom pokušaja razbojništva, kako je tvrdila. Utvrđeno je da je Danijela zapravo pomogla ljubavniku Dimiću da likvidira njenog muža. Ostavila mu je otvorena vrata bungalova kako bi mogao neprimetno da uđe - priča naš sagovornik.

Đilasovićeva obećavala ljubavniku da će ostaviti muža, pa odugovlačila s odlukom

Kako dodaje, Đilasovićeva i Dimić su duže vreme bili u vezi, a Danijela je ljubavniku obećavala da će zbog njega ostaviti muža. Međutim, ona je odugovlačila s tom odlukom.

 

 

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Mesto zločina

Poznat policiji

- Pretpostavlja se da je Dimić zbog ljubomore ubio Grčića. Tačno je znao kad će oni biti u apartmanu, iako su boravak produžili za jedan dan. Danijela, navodno, nije ni volela supruga, ali se plašila da ga ostavi. Međutim, daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim zločinom - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako nezvanično saznajemo, ubijeni Nemanja Grčić je odranije poznat policiji i ima podeblji dosije.

- On je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine. Grčić je inače bio i saradnik Alana Kurine, koji je stari znalac policije - objašnjava naš sagovornik.

Vlasnica salona i vrtića

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Đilasovićeva sa ubijenim Grčićem ima dvoje dece, dok iz prvog braka ima sina.

- Ona je inače i vlasnica frizerskog salona "Ženske priče", kao i vrtića "Dečja priča" - dodaje naš sagovornik.

Dosije Alena Kurine

NOVEMBAR 2015. Alen Kurina zajedno s Filipom Vilotijevićem iz Novog Sada bio žrtva sačekuše na Paliću. Vilotijević je tad ubijen, a Kurina ranjen
JUL 2016. Kurina uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Mirka Milićevića (42) zvanog Hajčar, rođenog sestrića episkopa bačkog Irineja Bulovića. Ubrzo pušten na slobodu
NOVEMBAR 2016. Kurina i još pet članova njegove kriminalne grupe uhapšeni zbog sumnje da su dilovali drogu. Tad je zaplenjeno 42 kilograma droge
NOVEMBAR 2018. Osuđen na šest meseci zatvora, uslovno dve godine zbog posedovanja olovke pištolja, koji je 2016. nađen u njegovog stanu

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading