Misteriozna smrt žestokog momka iz Banovaca

Autor: alo.rs

Hronika

29.08.2017

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Todić (41) nestao u utorak dok je bacao ribarsku mrežu u reku, a telo je na površinu isplivalo u nedelju.

RepublikaFoto: facebook.com/mirko.todic
Mirko Todić nađen je mrtav, bez trenerke i čizama

Telo Mirka Todića (41) iz Novih Banovaca, koji je ranije važio za žestokog momka u tom mestu, nađeno je u nedelju na obali Dunava u Novim Banovcima.

Kako "Alo!" saznaje, Todić je misteriozno nestao u utorak dok je bacao ribarsku mrežu u Dunav, a potraga, koja je trajala pet dana, nije dala rezultate! Da li je u pitanju utapanje ili se eventualno radi o ubistvu, zvanično će biti potvrđeno kada bude obavljena obdukcija u Institutu za sudsku medicinu.

Kako "Alo!" nezvanično saznaje, odmah je uočeno da mu nedostaju trenerka i ribarske čizme, koje je imao na sebi kada je krenuo da baci mrežu u Dunav. 

- Obavljen je uviđaj i biće ispitane sve okolnosti događaja. Čekaju se rezultati obdukcije, koji treba da rasvetle da li je reč o nasilnoj smrti ili o nesrećnom slučaju. Za sada je nejasno kako mu se iznenada izgubio trag. Nije još poznato da li su na licu mesta uočeni sumnjivi tragovi, koji bi eventualno ukazali na to da je reč o otmici i ubistvu - kaže naš izvor blizak istrazi.

Todić je nestao u utorak, 22. avgusta, na Dunavu u Novim Banovcima, kada se razdvojio od brata i otišao na drugu stranu reke da baci mrežu.

- On je odrastao na Dunavu i reku u Novim Banovcima je poznavao kao svoj džep! U utorak je sa bratom išao da bace mreže i nakratko su se razdvojili. Brat se kasnije vratio na obalu, ali se Mirko nije pojavio. Bratu je odmah bilo sumnjivo što ga nema, jer se na reci odlično snalazio. Zvao ga je na mobilni telefon, ali mu se nije javljao. Pozvao je prijatelje i čamcima su krenuli u obilazak obale. Tražili su ga od utorka do subote neprekidno, ali nije bilo nikakvih rezultata. Međutim, telo je u nedelju isplivalo na površinu reke. Odmah je bilo uočljivo da je bez trenerke i čizama, koje je imao na sebi kritičnog dana - navodi sagovornik "Alo"-a.

Todićevo povezivano je sa pucnjavom 2. marta 2014. u Novim Banovcima, koja je prema sumnjama policije usledila zbog neraščišćenih dugova zbog droge.

U toj pucnavi A. T. je zadobio teške povrede, dok su Todić i M. M. lakše povređeni. Do sukoba je došlo kad su dvojica mladića došla u kuću A. T. i posvađala se.

- Posle verbalnog sukoba izbila je tuča, a zatim su svi povadili pištolje i počeli da pucaju. Policija tada nije saopštila motiv obračuna, ali je sumnjala da sukob ima veze sa nerašćišćenim poslovima s drogom. Sumnjalo se da su u pitanju novčani dugovi zbog droge - kaže naš izvor upućen u događaje u Novim Banovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading