Opsadno stanje u crnogorskom Spužu: Kašćelana bi da ubiju u zatvoru!

Autor:

Hronika

25.04.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan nije siguran čak ni iza rešetaka Spuža! Njegovu glavu žele članovi suparničkog klana kao osvetu za ubistvo Veselina Veska Vukotića, oca vođa "škaljaraca" Jovana Vukotića. Zatvor je, zbog toga, odlučio da prema Kašćelanu poveća mere bezbednosti!

RepublikaFoto: www.facebook.com/mafija ne prasta/youtube.com/Vijesti.me
Foto: Ilustracija

Oprez

- Nije teško pretpostaviti šta će se dogoditi ukoliko neko od "škaljaraca" dođe do Kašćelana i zbog toga su preduzete dodatne mere opreza, a o svemu su obavešteni zatvorski čuvari i komandiri straže. Kašćelan nije u samici, ali je na neki način u izolaciji, koliko god je to zakonom moguće. On ne ide na ručak u menzu sa ostalim zatvorenicima, već mu obrok donose u ćeliju. Takođe, prilikom šetnje njega na bliskom odstojanju prate zatvorski čuvari, a strogo se vodi računa da ne bude u grupi sa osobama koje bi mogle da ga napadnu. Takođe, termini za njegove posete odvojeni su za poseban dan kada drugi zatvorenici nemaju pravo na to - kaže izvor iz zatvora.

Obračun između dva zaraćena kotorska klana poprimio je nove razmere posle ubistva Veselina Vukotića ispred njegove kuće u Kotoru. Njegov sin Jovan, koji se nalazi u zatvoru u Srbiji, gde izdržava kaznu zbog falsifikovanja isprava, za likvidaciju oca saznao je gledajući televiziju. U čitulji koju je dao ocu otvoreno je pozvao na odmazdu napomenuvši da "svi znaju šta im je činiti".

Kašćelana već napali kada je doveden u Spuž i gađali ga jajima i dezodoransima

Incident

Da bojazan zatvorske uprave nije bezazlena govori, i podatak da su "škaljarci" već napali Kašćelana i to čim je izručen iz Češke i sproveden u Spuž. I pre smrti Veselina Vukotića situacija u zatvoru je bila napeta jer se na jednom mestu nalaze i "škaljarci" i "kavčani". Čim je Kašćelan izručen iz Češke, dogodio se incident. Dvojica pritvorenika su počela da dozivaju Kašćelana ispod prozora njegove ćelije, dok su ostali u njegovom pravcu bacali jaja, dezodoranse i stikove. Službenici zatvora su brzo reagovali i sprečili teži incident.

Mere bezbednosti

- vođi "kavačna" ručak donose u sobu
- šeta u pratnji čuvara, kada se dvorište "pročisti"
- ima poseban dan za posete, kada drugi nemaju pravo na to

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading