ČETVORO SRBA STRADALO U HRVATSKOJ: Suvozač iz "škode" smrti je stranac koji je tražio prevoz, brzinomer šokirao policajce brojkom!

Autor: Republika

Hronika

25.04.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri osobe smrtno su stradale, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas, oko 00.30 sati, na auto-putu A-3, nedaleko od odmorišta Bošnjaci, u smeru Zagreba.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U putničkom vozilu marke "škoda oktavija" slovenačkih registarskih tablica nalazilo se pet osoba, svi državljani Srbije. U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta te udario u zaštitnu ogradu uz autoput. 

Preživeli mladić Dragan Vučićević iz Beograda je na put u Sloveniju krenuo putem grupe na Fejsbuku ''Tražim prijevoz''. On je jedini u automobilu koji je bio vezan, prenosi Večernji list.

Na mestu nesreće tri osobe su smrtno stradale, dok su četvrtu osobu pokušali da reanimiraju u vinkovačkoj bolnici. 

- Osoba koja je preživela zadobila je lakše telesne povrede i u stanju je šoka. Trebalo bi da ostane na posmatranjima još nekoliko dana nakon čega će biti otpušten kući -  rekla je Sonja Marinković,  portparol Opšte Županijske bolnice Vinkovci.

RepublikaFoto: vijesti.hrt.hr/printscreen
Mesto nesreće

"Škoda octavia" karavan nakon nesreće je prevezena kod automehaničara u Županju. Vozilo je jako oštećeno, aktivirana su oba vazdušna jastuka, a interesantno je da je brzinomer ostao blokiran na nekih 140 km/h. 

Očevici nesreće kažu da su sva vrata na automobilu bila otvorena i da su sve osobe od siline udarca izbačene. Jedino je preživeli mladić ostao u automobilu.  

U nesreći su stradali Aleksandra Janković (43), Žikica Janković (47), Verica Rašić (42) i četrnaestogodišnji dečak N. R. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading