Likvidirani biznismen bio veliki plejboj: Krunić važio za velikog zavodnika, bio sa Eminom Jahović i Tijanom Stajšić

Autor: mediji, Republika

Hronika

24.04.2019

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banjalučki biznismen Slaviša Krunić, koji je izrešetan u ponedeljak uveče u naselju Glamočani, važio je za velikog zavodnika u regionu, a nekada je bio u vezi sa pevačicom Eminom Jahović, kao i misicom i manekenkom Tijanom Stajšić.

RepublikaFoto: youtube.com/FACE HD TV
Slaviša Krunić

Kako otkriva dobro obavešten izvor, Krunić je sa poznatom Novopazarkom bio u emotivnoj vezi još 2008, pre nego što se ona upoznala turskog pevača Mustafu Sandala, za koga se i venčala.

- Emina i Slaviša bili su u vezi nekoliko meseci. To je bila velika ljubav, koju su oni pokušavali da sakriju od javnosti, iako je i ona tad živela u Banjaluci. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima, a ubrzo nakon toga Slaviša je otpočeo vezu sa manekenkom i nekadašnjom mis Jugoslavije Tijanom Stajšić, koja je kasnije krunisana veridbom - otkrio je izvor.

 

ZAUSTAVILI BANDŽA, PA GA PUSTILI

Benedi Đukanović, za kojim je policija Republike Srpske raspisala poternicu zbog ubistva Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, zaustavljen je posle ubistva, prilikom redovne kontrole nedaleko od Dervente. Đukanovića je policija zaustavila u utorak ujutro, u 2.10, ali je on pušten jer tada nije postojala poternica. On se navodno u trenutku zaustavljanja nalazio u belom „golfu 7“.


- Đukanović je dobro poznat i srpskoj policiji. On je pre 11 godina bio hapšen zbog umešanosti u pokušaj ubistva Nebojše Stojkovića Stojketa, vođe „rakovičkog klana“ u Beogradu. Inače, Đukanović, koga zovu Bandžo, važi za plaćenika i stručnjaka za postavljanje eksplozivnih naprava - kaže izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović

On dodaje da je veza Stajšićeve i Krunića trajala tri godine, kao i da je bila dosta burna.

- Slaviša je insistirao da se ona preseli u Banjaluku, kao i da prestane da se bavi manekenstvom, što je ona i učinila. Tokom njihove veze pričalo se da joj on nije bio veran, a uprkos veridbi, veza je pukla i Tijana se vratila u Srbiju. Često je znala da kaže da posle Slaviše neće dozvoliti nijednom muškarcu da je skine sa manekenske piste i odvoji od posla - dodaje sagovornik.

 

 

Inače, ubijeni Krunić je zbog svoje agencije za obezbeđenje često bio u kontaktu sa brojnim javnim ličnostima iz regiona koje su boravile u Banjaluci, posebno dok se u tom gradu organizovala manifestacija Oskar popularnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/dbtradeco
Tijana Stajšić

- Jedne godine Karleuša je sa Darkom Kostićem bila na Oskaru, pa su u okviru jedne televizijske emisije bili i glavni akteri skrivene kamere. Zbog potreba snimanja, vozili su se u Krunićevom "hameru“ - kaže izvor.

Pušteni na slobodu


- Zbog sumnje da su umešani u zločin, uhapšeni su i braća Armin i Nermin Ćulum iz Sanskog Mosta, ali su oni juče pušteni na slobodu, kao i Goran Milanović. Braća Ćulum su na čelu bajkerske organizacije Junajted tribjuns, koju je nemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost, a u Evropi su proglašeni za treću najveću opasnost za bezbednost. Ova grupa je direktni konkurent drugim bajkerskim grupama Hels ejndžels i Bandidos - preneli su bosanski mediji.

Zbog Krunićevog ubistva, ali i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića, policija je već u prvim satima istrage uhapsila Emilija Baldu i Gorana Milanovića, za koje sumnja da su izvršili ovu profesionalnu likvidaciju. 

Policija, međutim, i dalje traga za još jednim osumnjičenim, Benedijem Đukanovićem, dok je tokom krvavog obračuna ubijen i napadač Željko Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading