Stravični detalji krvavog pira u Somboru: Besposličar ubio ženu jer je htela da ga ostavi

Autor: J. M.

Hronika

22.04.2019

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Vujičić (62) ubio je svoju suprugu Desimirku (55) ispalivši joj hitac iz pištolja u grudi, a zatim pokušao samoubistvo nedaleko od hipodroma. Žena je umrla na licu mesta, a ubica je prevezen u bolnicu u Somboru.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Branko i Desimirka Vujičić

Po rečima Stefana Varge, sestrića ubijene Desimirke, Branko je njegovu tetku ubio nakon što mu je saopštila da želi da se razvede od njega. On to nije mogao da podnese jer nije nigde radio i ostao bi praktično na ulici jer su živeli kao podstanari.

Živeli su kao podstanari, a on nigde nije radio i razvodom bi ostao na ulici

- U braku su bili tri i po decenije, ali nisu imali dece. Tetka je poslednjih godina odlazila povremeno u Nemačku da neguje stare, a on nije hteo ništa da radi. Jednom je otišao i on, ali se vratio posle samo par dana, uz reči da posao nije za njega. Bio je psihički bolestan, nezainteresovan za bilo šta, pa i njihov brak. Ona to više nije mogla da podnese, silne pare je dala da bi ga malo pokrenula, ali ništa. U nedelju se vratila iz Nemačke - kaže Stefan i navodi da Branko Desimirku nikada ranije nije fizički napao i maltretirao.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neko

25.04.2019 17:43

Da...besposličar koji je 80% svog života proveo radeći kao crnac...dok se nije razboleo. Strašno je to, kako se dobre stvari lako i brzo zaborave.