Narko-bosu glave došao ženin selfi: Crnogorac izrešetan u Španiji pred ženom i detetom

Autor: T. M.

Hronika

21.04.2019

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska policija traga za nepoznatim napadačima koji su u četvrtak uveče u Malagi izrešetali crnogorskog državljanina Zijada Nurkovića (24) iz Rožaja, koji je bio blizak odbeglom vođi "barskog klana" Alanu Kožaru. Nurković je u trenutku likvidacije bio u automobilu sa trudnom suprugom i dvogodišnjom ćerkom!

RepublikaFoto: Facebook.com/Rudar 7
IZREŠETAN Zijad Nurković

- Nurković je u napadu ranjen u glavu i on je odmah prevezen u bolnicu, gde je priključen na aparate za održavanje u životu. Ipak, on je narednog dana podlegao teškim povredama koje je zadobio. Napadači su nakon likvidacije pobegli, a španska policija ispituje sve okolnosti pod kojima se dogodio zločin. Sumnje da se da je Nurković ubijen zbog poslova s drogom sa kojima je dovođen u vezu - prenose španski mediji.

Zijad Nurković bio se pritajio u Malagi, ali su ga ubice locirale pomoću slika koja je objavljivala njegova supruga

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, sumnja se da su napadači duže vreme tragali za Nurkovićem, zbog čega se on i sklonio u Malagu. Kako saznajemo, napadači su ubijenog Crnogorca locirali uz pomoć njegove žene!

- Nurković se već neko vreme nalazi u Španiji, a nedavno mu je u posetu došla i trudna supruga sa detetom. Ona je po dolasku na svoj Instagram profil počela da kači brojne selfije i fotografije sa mesta koje su tih dana obilazili, a na osnovu čega su napadači saznali gde se Nurković krije i napravili mu sačekušu - kaže dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Foto: Public

Blizak klanu Luke Bojovića

Nurković je odranije poznat crnogorskoj policiji i važi za bliskog saradnika vođe "barskog klana" Alana Kožara, za kojim je raspisana crvena poternica zbog organizovanja ubistva Slobodana Šaranovića marta 2017. godine. Kožar je, inače, u medijima označen i kao čovek od poverenja Luke Bojovića, koji trenutno služi robiju u Valensiji, u Španiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading