Hteo da me skine, pa da se mazimo u krevetu: Svedočila žrtva modnog kreatora

Autor:

Hronika

20.04.2019

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću, optuženom za seksualno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan, kao i zbog posedovanja droge, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, nastavljeno je u petak saslušanjem žrtve L. J. (16).

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Kostić

Kako je reč o maloletniku, glavni pretres bio je zatvoren za javnost.

Kostić se tereti i da je za penis uhvatio B. Š., koji je kod njega došao po kokain

- Zadovoljni smo tokom sudskog postupka. O poslednjem glavnom pretresu ne možemo da govorimo jer je iskaz davao maloletnik - kratko je rekao Kostićev branilac Dimitrije Ilić.

L. J. je, kako smo pisali, na saslušanju u tužilaštvu do detalja objasnio kako ga je Kostić spopao.

- Došao sam kod Kostića u stan da mi da novac za fotografije koje smo uradili nekoliko dana ranije. On mi je rekao da nema para. Onda mi je rekao da se skinem i slikam jer ću tako više zaraditi. Odbio sam, a on je tražio da svučem garderobu i legnem pored njega na krevet da se mazimo. Nisam hteo to da uradim, a onda me je udarao po glavi, vukao za majicu i izbacio iz stana - navodno je rekao dečak kojem je kreator, kako se navodi u optužnici, na kvarno dao kamagru.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Kostić se tereti i za uznemiravanje B. Š., koji tek treba da svedoči u sudu. On je ranije ispričao da je kod kreatora došao da proba i kupi kokain za žurku.

- Povukao sam crtu i zapalio cigaretu, a on me je iznenada uhvatio za penis. Skočio sam i povikao: "Šta to radiš?". Udario sam ga pesnicom, a on je pao s kreveta. Zgrabio sam njegov mobilni jer je u njemu bilo poruka u kojima mi nudi kokain i otišao - rekao je B. Š.

Kostić: Ne želim da dajem izjave

Darko Kostić u petak je sedeo u čekaonici ispred sudnice da ga pozovu, a delovao je opušteno i raspoloženo. Na glavi je imao naočare za sunce, a uglavnom je gledao u mobilni telefon. Nije želeo da komentariše ni tok suđenja ni optužbe na njegov račun.

- Ne, ne želim da dajem nikakve izjave - ljubazno je odgovorio Kostić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading