Užas! U Sremskim Karlovcima rotvajler izujedao troje dece, jednom dečaku (16) otkinuo deo mesa!

Autor: blic.rs

Hronika

19.04.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Troje dece povređeno je danas u Sremskim Karlovcima kada ih je rotvajler iz susedne kuće napao i izujedao, a najteže povrede zadobio je dečak star 16 godina kome je pas otkinuo deo mesa sa tela veličine šake.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Drugo dvoje dece od 13 i 11 godina zadobilo je lakše povrede.

Reč je o psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gde je napao komšijsku decu, koja su potom pobegla u kuću.

Trenutno su na terenu ekipe hitne pomoći i policije. Policija je odmah izasla na teren, dok ekipa hitne pomoći koja je takođe brzo stigla, nije smela da uđe u dvorište jer je pas i dalje slobodno šetao.

Policajka iz patrole uspela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u kojoj su deca pobegla i dečaku sa povređenom rukom ukazala pomoć.

Nakon sat vremena, lekari Hitne pomoći uspeli su da uđu unutra i izvedu decu radi daljeg ukazivanja medicinske pomoći.

U Sremskim Karlovcima ne postoji sluzba koja bi mogla da dođe i i pobrine se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da opština nije pod njihovom ingerencijom, pa ne mogu da intervenisu.

Očekuje se dolazak ekipe za uviđaj, a policija će protiv vlasnika psa podneti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbedednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading