Muljao sa brojilima: Uhapšen radnik EPS

Autor: Republika

Hronika

18.04.2019

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik EPS iz ogranka Banovo brdo uhapšen je u zajedničkoj akciji UKP, Višeg javnog tužilaštva i sektora unutrašnje kontrole EPS Beogradu zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja pojedinim privatnim licima ugrađivao brojila mimo procedure i bez prijavljivanja istih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Za to je od tih lica uzimao novac, dovodeći ih u zabludi da se radi o novčanom iznosu troškova prijave i ugradnje brojila. Izvestan broj tako ugrađenih brojila otkriven je nakon prijave ovih lica da im ne stižu računi za utrošenu električnu energiju, dok je većina otkrivena kroz postupak kontrole na terenu. Konačan broj ovako ugrađenih brojila biće utvrđen po okončanju kontrole na terenu - saopštio je EPS.

JP EPS se zahvaljuje na efikasnom delovanju i odličnoj saradnji Odeljenju za borbu protiv korupcije UKP i Posebnom odeljenju za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading