Monstrum tvrdi da se ne seća da je krvnički ubio majku: Bio sam sa devojkom, a onda...

Autor: novosti.rs

Hronika

17.04.2019

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Bosanke Zlatković priveden je pred tužioca, gde je rekao da se ne seća brutalnog zločina kada je ašovom ubio majku.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Miljan Zlatković

- Ne sećam se da sam udarao i ubio majku. Poslednje čega se sećam od tog dana je da sam bio sa devojkom. Od sledećeg trenutka imam prekid svesti, totalno zamračenje.

Ovo je u utorak u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izjavio Miljan Zlatković (31), koji je u proteklu nedelju, kako se sumnjiči, sa više udaraca ašovom po glavi usmrtio majku Bosanku Zlatković (58) u beogradskom naselju Kaluđerica. Šta je prethodilo krvavoj tragediji u Ulici Stevana Sinđelića, gde je ova porodica živela kao podstanari, samo se nagađa. Zločin se dogodio dok Miljanov otac, a Bosankin suprug Kosta, nije bio kod kuće.

- Sedeo sam u kući i ručao kada sam začuo jauke i dozivanje u pomoć - ispričao je prvi komšija ove porodice. - Ćerka je izašla napolje i čula komšiju Kostu kako viče: "Zovite brzo Hitnu i policiju!" Ona je odmah okrenula 192. Tek kasnije smo saznali šta se dogodilo.

U policiji je Miljan Z. bio u šoku, i, prema nezvaničnim saznanjima, nije bio u stanju da iznese odbranu. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a po isteku, sa krivičnom prijavom za teško ubistvo, priveden je u Više javno tužilaštvo. Posle ispitivanja, nadležni tužilac je naložio da se obave psihijatrijska i druga veštačenja Miljana Z. Pored toga, u nastavku istrage za brutalno ubistvo, biće ispitan njegov otac, ali i najbliže komšije. Među svedocima će se naći i devojka sa kojom je Miljan, prema sopstvenim tvrdnjama, bio pre stravičnog zločina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading