Monstrumi koji su zaklali psa, pa snimak okačili na Fejsbuk - DOBILI ZATVORSKE KAZNE

Autor: Republika

Hronika

15.04.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đurđević iz Obrenovca i Katarina Popović iz Zemuna osuđeni su danas u Osnovnom sudu u Obrenovcu na zatvorske kazne jer su u decembru prošle godine zaklali psa i sve to snimili kamerom, pa preko društvene mreže Fejsbuk uživo preneli ritual klanja nesrećne životinje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Posle izricanja presude Katarina i Marko upućeni su na izdržavanje zatvorske kazne. Kako Pink prenosi, mladić je dobio 9, a devojka 7 meseci zatvora.

Na ovu presudu obe strane imaju pravo žalbe, a odbrana će tražiti da im se ta ukupna kazna smanji na 12 meseci zatvora, i zbog dobrog vladanja.

U odsluženje kazne ući će i period koji su oni već proveli u pritvoru.

Podsetimo, Katarina Popović (34) i Marko Đurđević (21) su krajem prošle godine snimali i preko Fejsbuk grupe prenosili užasan ritual klanja psa, a oni su u pritvoru skoro četiri meseca.

Inače, sumnja se da su mladić i devojka pripadnici zloglasne sekte "Crna ruža".

Počinioci su vrlo brzo i uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja, a tada im je određen pritvor od 30 dana, koji je potom produžavan.

Protiv njih je ranije Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu podiglo optužnicu, a slučaj je prebačen na Osnovni sud.

Podsetimo, na prethodnom suđenju svedočili su policajci koji su bili dežurni na dan njihovog hapšenja, kao i direktorka škole na kojoj su ispisani grafiti "kefo zote".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading