Evo kako su piromani sa fantomkama zapalili firmu u Vranju

Autor: Jugmedia, Republika

Hronika

15.04.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće "5D" porodice Ugričić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne baze. Šteta se procenjejue na preko pola miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Naime, radi se o porodičnoj firmi sa oko 70 zaposlenih.

- Radili smo dobro i pošteno, dobijali poslove na tenderima. Sav beton novog autoputa od Grdeličke klisure do Vranja smo mi napravili i dobili sve moguće pohvale od od stranaca sa raznih deonica, od Španaca, Bugara  i drugih - priča za Jugmediu PR firme Sonja Ugričić i snaha te porodice, piše Jugmedia.

Ona objašnjava kako je došlo do upada i paljevine.

- Njih trojica su upala pod maskama. Jedan je prišao čuvaru i uperio mu pištolj u glavu, dok su dvojica, pretpostavljamo molotovljevim koketlima, posuli sve benzinom, zapalili i otišli. Mi smo plamen primetili jer stanujemo kilometar od baze. Moj suprug je bos istrčao iz kuće i sa nekim radnicima koji su dotrčali gasio požar, ali uzalud, sve je otišlo - priča Ugričić.

Kaže da ne zna ko je mogao da počini ovakav zločin.

- Nikome se nismo zamerili, baš nikome. Celo jutro nas zovu prijatelji sa svih strana - kaže ona. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading