(FOTO) Detalji stravičnog porodičnog zločina u Kaluđerici: Ubio majku ašovom, pa se mirno predao policiji

Autor:

Hronika

14.04.2019

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljan Zlatković (31) uhapšen je zbog sumnje da je danas po podne ubio majku Bosanku (58) u dvorištu kuće u kojoj su živeli u beogradskom prigradskom naselju Kaluđerica. Zlatković je uhapšen na licu mesta i nije pružao otpor, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Iza rešetaka: Miljan Zlatković

- Posle kraće svađe sin je napao majku pored česme u bašti iza kuće u kojoj su živeli kao podstanari. On je u besu zgrabio ašov i njim brutalno nasrnuo na majku. Nesrećnu ženu je udario nekoliko puta po glavi i usmrtio je na mestu. Posle zločina, kao da nije shvatio šta je uradio, Miljan je ostao da sedi pored Bosankinog tela - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako saznajemo, Zlatkovićev otac Kosta u trenutku zločina nije bio kod kuće, a kad se vratio, zatekao je jeziv prizor.

Osumnjičeni Miljan Zlatković (31) imao problema s drogom, pretpostavlja se da je zločinu prethodila svađa

- On je počeo da viče i kuka, a potom je otišao do prvog komšije i rekao mu da pozove Hitnu pomoć i policiju. Miljan je sve to vreme bez reči stajao pored majčinog tela, kao da je bio pod uticajem nekih lekova i da nije svestan šta je uradio. Lekari Hitne pomoći ubrzo su stigli na mesto zločina, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt - ispričao je komšija porodice Zlatković.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Neutešan: Kosta Zlatković

Prema rečima komšija, Zlatkovići su se pre nekoliko godina iz Sombora doselili u Kaluđericu. Nisu se previše družili sa susedima, ali nisu bili poznati ni kao porodica sklona incidentima.

- Miljan je navodno imao problema sa drogom, čak se lečio od bolesti zavisnosti. Možda se zbog toga i sukobio s majkom. Bio je hapšen zbog tuča, ali nije imao prijave za nasilje u porodici - kaže naš sagovornik. 

Vlasnici u Fancuskoj

Vlasnici kuće u kojoj se zločin dogodio godinama žive u Parizu. Njih su komšije obavestile o ubistvu, ali su bili u šoku i nisu hteli ništa da komentarišu. Kosta Zlatković, suprug ubijene žene, u jednom trenutku izašao je iz dvorišta i povikao na novinare:

- Nemate šta da slikate nego mene kako plačem.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading