MIHAJLOVA DESNA RUKA Poznata modna kreatorka pomagala makrou iz Šapca u podvođenju

Autor: Mediji, Republika

Hronika

14.04.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni kralj elitne prostitucije Mihajlo Maksimović imao je razgranatu mrežu saradnika preko kojih je dolazio do imućnih mušterija, ali i do atraktivnih devojaka koje je zapošljavao, a jedna od njegovih saradnica bila je i poznata modna kreatorka iz Beograda.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/pixabay/Instagram
Modna kreatorka pomagala Mihajlu u podvođenju

Kako prenose beogradski mediji ova dama iz javnog života posredovala je između makroa i klijenata, ali i između makroa i devojaka koje su želele da se upuste u posao elitne prostitucije. U krugu organizovane VIP prostitucije važila su određena pravila.

Postojali su određeni klijenti, klijenti po preporuci stalnih klijenata i posrednici. Kada su u pitanju posrednici, stvari su funkcionisale na sledeći način: posrednik pozove Mihailo, naruči devojke i kaže mu gde i kada da ih pošalje - objašnjava sagovornik i dodaje da je među tim posrednicima bila i starija modna kreatorka, koja je cenjena u svetu mode i koja je skoro tri decenije u modnom biznisu.

- Ona ima svoj poznati brend. Kreatorka je zahvaljujući svom poslu stekla brojne kontakte među uticajnim ljudima i ljudima iz šoubiznisa, ali i među devojkama - kaže izvor i dodaje:

- Upravo je ona spojila Maksimovića sa nekim moćnim ljudima iz sveta biznisa i politike, s jedne strane, a s druge mu je pomagala da pronađe atraktivne devojke koje bi zadovoljile ukuse klijenata koji su spremni dosta da plate. Osim u zemlji, ona ima odlične kontakte i u inostranstvu - otkriva sagovornik:

 

 

- Povezivala je manekenke sa kojima je sarađivala sa Mihajlom, ali je i nekim imućnim poznanicima preporučivala devojke za koje su bili spremni da plate pozamašne svote.

Izvor podseća da je Mihajlo svoj biznis doveo do perfekcije. Osim toga što je vodio uredno evidenciju o svakoj devojci, o svakom klijentu i zaradi, jako je držao i do samih devojaka. One su imale redovne lekarske preglede, išle su kod psihologa, ali i na redovne treninge.

- Prostitutke su morale da budu pedantne, doterane i obučene u firmiranu garderobu i veš - navodi izvor.

Specifičnost Maksimovićevih devojaka bila je i lajfkouč diploma, jer su sve bile u obavezi da pohađaju kurs.

- Mihajlo je osmislio da, ukoliko policija zatekne prostitutke sa mušterijom, one pokažu diplomu i objasne da drže seansu - dodaje izvor.

Među devojkama koje su se našle u makroovom katalogu bile su i dame iz javnog života, ali i devojke koje se nisu medijski eksponirale. Nakon hapšenja Mihajla Maksimovića i njegovog brata Dušana Milenkovića, policija je zaplenila dva lap-topa i više mobilnih telefona, u kojima su pronađeni spiskovi elitnih prostitutki i klijenata. 

- Za Mihaila su, navodno, radile rijaliti učesnice Sanja Stanković, Nataša Šavija, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, ali i plejboj zečica Božana Vujinović. Na listi klijenata našli su se brojni političari, biznismeni, direktori velikih kompanija, sportisti, menadžeri, kriminalci, i drugi viđeniji ljudi - podseća izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading