Oprostio Krkoviću što ga je pretukao! Glumac i funkcioner Zvezde se izmirili nakon tuče u Pioniru

Autor: T. M.

Hronika

12.04.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon glumca i voditelja Milana Kalinića, zbog učestvovanje u tuči na košarkaškom derbiju Crvena zvezda - Partizan u hali Pionir saslušan je i bivši sponzor i funkcioner Zvezde Dalibor Dado Krković. Kako saznaje Srpski telegraf, obojica su tvrdili da se radi o manjem incidentu iako ih snimci kamera iz hale demantuju!

RepublikaFoto: Starsport
Incident na derbiju

- Obojica su rekli da je u pitanju glupost koja je u medijima predimenzionirana. Svi su tvrdili da se ništa strašno nije desilo i nisu želeli da terete jedan drugog - kaže izvor našeg lista.

Obojica na saslušanju tvrdili da se radi o manjem incidentu ne želeći da terete jedan drugog

Kalinić je tvrdio da se umešao kako bi zaštitio prijatelja, nakon što se Krković sukobio sa Markom Pavlovićem, direktorom marketinga Crvene zvezde, oko fotelje koja je bila tik uz teren. On je dodao da se posle obračuna čuo s Krkovićem i izjavio da su se izvinili jedan drugome zbog svega što se dogodilo.

Podsetimo, protiv Kalinića i Krkovića su podnete krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja na sportskim priredbama, za šta im preti do čak pet godina robije. Kalinić je medijima nakon tuče govorio da da bi opet isto učinio, ali je u strahu od zatvora očigledno promenio priču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading