Isplivao uznemirujući snimak samoubice sa Fejsbuka! Ko ku*ka si mi decu otela! Na sav glas ispred kuće pretio da će se ubiti

Autor: pink.rs

Hronika

12.04.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Vojnović, koji je pre dva dana na Fejsbuku najavio da će se ubiti, a potom je pronađen mrtav u porodičnoj kući u Beški i ranije je najavljivao da će počiniti suicid.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Jovan Vojnović presudio sebi

Pink.rs je došao u posed snimka, koji je nastao, pre više od godinu dana, a na kojem se vidi kako Jovan preti da će se ubiti.

Naime, on se parkirao ispred kuće u kojoj živi njegova bivša supruga, dugo svirao sirenom na automobilu i rekao:

- Ne vrede ni sudovi ni policija, ili vrati decu kući ili ću se ubiti. Gotovo je, neću živeti bez svoje dece. Gotovo je, zovi policiju – vikao je Vojnović, a zatim ponovo zasvirao sirenom, pa dodao "Gotovo je, idem kući"!

 

 

Kako je za portal ispričala njegova bivša supruga J.S. slične snimke je Jovan slao i ćerki, a i u porukama je najavljivao da će dići ruku na sebe ako mu se ona ne vrati.

U mometu kada je snimak nastao, Jovan je, prema rečima njegove bivše žene, kršio zabranu prilaska koja mu je bila određena.

J.S. i članovi njene porodice su zbog ovakvog Jovanovog ponašanja živeli u konstatnom strahu.

- I ranije je govorio da će se ubiti, pa smo trčali kod njega. Nudili smo mu da ide kod psihologa ili psihijatra, ali je odbijao - navodi njegova bivša supruga, koja priznaje da joj je uprkos svemu izuzetno žao što se njen bivši muž ubio.

Podsetimo, Jovan je imao zabranu prilaska, koju je kršio, a koja je više puta produžavana.

Njegova bivša supruga je rekla da Jovanu nije zabranjivala da viđa decu.

- Prema rešenju suda imao je pravo da viđa decu svakog prvog četvrtka u mesecu u Centru za socijalni rad. Jedno vreme je dolazio, pa se onda sve ređe pojavljivao. Nije tačno da mu nisam dozvolila da viđa decu. Poštovala sam zakon – ističe J.S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading