Spisak makroovih prostitutki: Ovo su pevačice i starlete koje su naplaćivale se*s!

Autor:

Hronika

11.04.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, podvodio je poznate srpske pevačice, starlete i voditeljke! Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografijama i cenovnikom dama sumnjivog morala.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jedna od prostitutki koje je Maksimović nudio

Čime se bave poznate ličnosti kojima su slavne pevačice i starlete prodavale svoja tela? Na šta su one sve bile spremne? 

Koja pevačica je među njima, a koja mlada zadrugarka se bavila istim zanimanjem? Kako se zovu starlete koje se takođe sa njima nisu bavile poštenim poslom? Da li se za neku od njih već sumnjalo da je prostitutka?

Koja od njih je već javno priznala da je imala se*s za novac, a ko su slavne učesnice Zadruge koje trenutno gledamo na malim ekranima kako glume finoću? 

Odgovore na ova, kao i mnoga druga, pitanja, čitajte u Srpskom telegrafu za 12. april, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.