Osuđen monstrum iz Knjaževca: Pijan vređao ženu, a onda joj uradio GNUSNU stvar!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

11.04.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovni sud u Knjaževcu doneo je pravnosnažnu presudu po kojoj se meštanin M.N. (67), zbog toga što je počinio krivično delo nasilje u porodici, osuđuje na kaznu zatvora u trajanju od godinu dana.

Foto ilustracija

- M.N. je u alkoholisanom stanju, negde oko ponoći, došao kući i zatekao suprugu kako spava. Prišao je do njenog kreveta, pljunuo je i povikao doslovce "Ima da te sad ošušeničim kao svinju", a zatim izašao iz kuće – saznajemo nezvanično.

Nakon toga, probuđena i uplašena žena je krenula ka toaletu, ali se muž vratio iz dvorišta i počeo je da je gura i vređa, nazivao je nakazom, preprečio joj je put i nije dao da dođe do kupatila.

Oko sat vremena kasnije žena je otvorila zamrzivač sandučar i gurnuvši glavu ka unutrašnjosti, počela da traži namirnice. Muž joj je prišao s leđa i snažno gurnuo poklopac zamrzivača da je nesrećnoj ženi bukvalno priklještio glavu. Žena je prošla sa teškim povredama, što je u neku ruku sreća u nesreći, jer je udarac poklopca zamrzivača mogao da bude koban.

Osuđenom M.N. je izrečena i mera obaveznog lečenja od zavisnosti alkoholizma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading